Selecteer op
TOG waarde  

De TOG-waarde is een aanduiding voor de isolatiewaarde van een deken of slaapzak. Het is belangrijk dat uw kind het lekker warm heeft, maar té warm is ook niet goed. Het is belangrijk dat de combinatie van kleding en bedtextiel aansluit bij de kamertemperatuur. TOG-waarde 2.5 geschikt voor 16-19 °C TOG-waarde 2.0 geschikt voor 20-22 °C TOG-waarde 1.0 geschikt voor 23-24 °C TOG-waarde 0.5 geschikt voor +24 °C

Lengte (cm)  
Breedte (cm)  
Prijs  
TOON RESULTATEN (1)
Klantenservice

Koeka Silver Grey

Koeka heeft een prachtige collectie babyproducten in de kleur Silver Grey. Deze grijze/zilveren kleur geeft een rustige uitstraling aan uw babykamer en zorgt er daarnaast voor dat uw kindje er altijd stijlvol uitziet. De Koeka Silver Grey collectie is bovendien erg mooi te matchen met vrijwel alle andere kleuren uit de Koeka series. U kunt dus eindeloos blijven combineren om zo tot een schitterende uitstraling van de babykamer óf uw kindje te komen. Neem hieronder snel een kijkje in het volledige assortiment Koeka Silver Grey.

1 artikel 1 - 1 van 1

Er komen geen producten overeen met de selectie.

1 artikel 1 - 1 van 1

Koeka Silver Grey

Bent u op zoek naar Koeka producten met de kleur Silver Grey? Neem hier dan een kijkje in de Koeka Silver Grey collectie op Geboortewinkel. Hier vindt u een uitgebreid assortiment Koeka spullen dat onder andere bestaat uit badcapes, voetenzakken, kleding, aankleedkussenhoezen, luiertassen, hoofdbeschermers en meer. Alles in de kleur Silver Grey uiteraard.