Selecteer op
TOG waarde  

De TOG-waarde is een aanduiding voor de isolatiewaarde van een deken of slaapzak. Het is belangrijk dat uw kind het lekker warm heeft, maar té warm is ook niet goed. Het is belangrijk dat de combinatie van kleding en bedtextiel aansluit bij de kamertemperatuur. TOG-waarde 2.5 geschikt voor 16-19 °C TOG-waarde 2.0 geschikt voor 20-22 °C TOG-waarde 1.0 geschikt voor 23-24 °C TOG-waarde 0.5 geschikt voor +24 °C

Serie  
  1. Koeka Antwerp (1)
  2. Koeka Oslo (1)
Lengte (cm)  
Breedte (cm)  
Prijs  
TOON RESULTATEN (2)
Klantenservice

Koeka Steel Grey

Ook zo fan van de Steel Grey collectie van Koeka? Bekijk hieronder dan het volledige assortiment Koeka Steel Grey op Geboortewinkel. De Koeka Steel Grey collectie is erg leuk om te combineren met diverse andere felle kleuren en hierdoor zullen de spullen uit deze collectie erg goed tot hun recht komen in vrijwel iedere baby- of kinderkamer. De Koeka Steel Grey collectie is hierdoor ook erg leuk en makkelijk om cadeau te doen aan kersverse ouders.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Er komen geen producten overeen met de selectie.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Koeka grijs

Bent u op zoek naar Koeka producten met de kleur Steel Grey? Neem hier dan een kijkje in de Koeka Steel Grey collectie op Geboortewinkel. Hier vindt u een uitgebreid assortiment Koeka spullen dat onder andere bestaat uit badcapes, voetenzakken, kleding, aankleedkussenhoezen, luiertassen, hoofdbeschermers en meer. Alles in de kleur Steel Grey uiteraard.