Lodger

Lodger

Lodger maakt het leven van de kersverse ouders nét iets gemakkelijker. De producten zijn ontworpen met het oog op gebruikscomfort en zorgen er bovendien voor dat uw kleine waar dan ook kan genieten van een optimaal comfort. Lodger maakt in haar designs gebruik van vrolijke, hippe kleuren waardoor de producten niet alleen fijn zijn om te gebruiken, maar ook een trendy sfeer geven aan de babykamer. Een van de populairste producten zijn de Lodger babyslofjes, bekijk deze eens om te ontdekken waarom ze zo populair zijn.

Lodger Baden

De Lodger badkamercollectie maakt het extra leuk voor uw kindje om in bad te gaan. De badcapes van Lodger zijn gemaakt van heerlijk zacht badstof en hebben een tweezijdig design. Hierdoor zijn Lodger badcapes én ideaal voor het afdrogen, én ideaal om uw kindje lekker warm in te wikkelen na het badderen. Ook de producten uit de badcollectie van Lodger zijn voorzien van een trendy design voor een hippe look.

Lodger Slapen

Met de slaapkamerproducten van Lodger kan uw kindje heerlijk wegdromen. De zachte boxkleden, babyslaapzaken en inbakerdoeken zorgen voor een optimale nachtrust van uw kleine en zijn bovendien voorzien van een hip design. De Lodger slapen collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, waardoor er voor iedere kinderkamer wel iets geschikts tussenzit. Lodger heeft alles wat u nodig heeft voor een optimale nachtrust.

Lodger Verzorging

Lodger heeft een fijne collectie verzorgingsproducten ontwikkeld, die vrijwel overal goed van pas komen. De slabbetjes, multidoeken, speendoeken en rompertjes zijn handig om mee te nemen op reis, maar komen ook thuis erg goed van pas. Lodger voorziet haar producten bovendien standaard van een vrolijk design in trendy kleuren. Kortom, de ideale combinatie van gebruiksgemak en design!

Lodger Babydeken

Bent u op zoek naar een warme babydeken waar uw baby heerlijk onder kan wegdromen? Dan bent u bij Lodger aan het juiste adres! Lodger babydekens hebben een hoog ademend vermogen, waardoor deze een goede combinatie bieden tussen luchtigheid en warmte. Bovendien zijn de dekens lekker zacht van stof en voelen de dekens daarom erg fijn aan op de huid van uw kindje. Een keuze voor Lodger is een keuze voor kwaliteit.

Lodger Onderweg

Ook onderweg wilt u uw kindje natuurlijk graag hetzelfde comfort bieden als thuis. De producten van Lodger bieden hierbij een uitkomst. Lodger heeft alles wat u maar nodig heeft om uw kindje veilig en comfortabel te kunnen vervoeren. Zo omvat de collectie onder andere handige babydragers, maar kunt u hier ook terecht voor producten zoals wikkeldekens en voetenzakken. Kiest u voor Lodger dan kiest u voor comfort!