Alle producten voor onderweg

Op Geboortewinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan artikelen voor uw kind die makkelijk zijn voor onderweg. Denk hierbij aan autostoeltjes, kinderwagens, tassen en maxi cosi´s. De producten zijn afkomstig van merken van de beste kwaliteit. Hierdoor kunt u uw kindje comfortabel maar ook veilig vervoeren. Neem hierboven een kijkje om het hele aanbod te zien.

Autostoeltjes

Vervoer uw kind veilig in de auto met een passend autostoeltje. Op Geboortewinkel vind u een breed aanbod aan autostoeltjes voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Daarnaast kunt u ook verschillende accessoires vinden die u kunt gebruiken voor een autostoeltje. De stoelen zijn te vinden in verschillende kleuren en maten. Het is belangrijk dat u de juiste stoel uitzoekt, u kunt hiervoor gebruik maken van de filters en kijken welke het beste bij uw kindje past.

Buggy

Vervoer uw kind gemakkelijk met een buggy. De meeste buggy´s zijn ook erg handig om mee te nemen in de auto omdat ze opvouwbaar zijn. Op Geboortewinkel vind u een breed aanbod waaronder duo buggy´s. Deze zijn ideaal te gebruiken voor een tweeling of kinderen van ongeveer hetzelfde gewicht en leeftijd. Buggy´s bieden minder steun in de rug van uw kind, daarom is het aan te raden een buggy pas te gebruiken wanneer een kind zelfstandig kan zitten.

Luiertas

Neem luiers en andere benodigdheden voor uw kind makkelijk mee in een luiertas. Deze tassen zijn speciaal ontworpen om alles bij elkaar op te bergen zoals luiers, kleding en flessen. Met een luiertas gaat u onbezorgd de deur uit. De luiertassen op Geboortewinkel zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Of u nu kiest voor simpel en praktisch of voor een matchende set. Op Geboortewinkel vind u het allemaal.

Autostoelhoes

Pimp een autostoel op door gebruik te maken van een autostoelhoes. Wanneer u veel gebruik maakt van een auto kan het voorkomen dat een autostoeltje vies wordt. Het is daarom fijn om een autostoel in goede conditie te houden. De autostoelhoezen zijn makkelijk uit te wassen en daarmee zorgt u ervoor dat uw kind altijd in een schone, hygiënische stoel zit. Daarnaast zijn de hoezen verkrijgbaar in verschillende stoffen, denk hierbij aan katoen, badstof of kunststof.

Kinderwagen

Op Geboortewinkel vind u een uitgebreid assortiment aan kinderwagens. De kinderwagens zijn er in allerlei verschillende maten, stijlen en kleuren waardoor er altijd een kinderwagen bij zit waar u op zoek naar bent. De wagens met grote wielen zijn bijvoorbeeld erg fijn te gebruiken bij minder stabiele ondergronden terwijl kleine zwenkwielen weer fijn in de stad zijn. Om te bepalen welke kinderwagen het beste past kunt u gebruik maken van de filters.