Babyslofjes

Om de voetjes van uw kindje lekker warm te houden heeft Geboortewinkel een ruim assortiment aan babyslofjes. De sloffen zijn afkomstig uit de collecties van de meest gerenommeerde kinderkledingmerken, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Dus, geef uw baby of kind lekker warme voeten met de sloffen van Geboortewinkel.

15 artikelen 1 - 15 van 15

Er komen geen producten overeen met de selectie.

15 artikelen 1 - 15 van 15

Slofjes Baby

Op deze pagina kunt u al onze sloffen vinden speciaal geschikt baby's en kleine kinderen. De sloffen geven uw kind niet alleen heerlijk warme voeten, maar zorgen er ook voor dat uw baby of kind er hip uitziet.


Baby sloffen

Sloffen voor uw baby zijn bij Geboortewinkel van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u en uw baby er lang van kunnen genieten. Ook kunt u kiezen voor bepaalde sluitingen, zoals klittenband of een snelsluiting. Gebruik hiervoor de filters aan de linkerkant! Bekijk ook eens de populaire Lodger sloffen, een merk die haar populariteit dankt aan een combinatie van comfort en stijl.


Babyslofjes leer

Babyslofjes zijn er in allerlei materialen, maar de leren babyslofjes zijn bijzonder populair. Deze komen in verschillende kleuren en zitten comfortabel voor uw baby. De zool is niet alleen van leer, maar ook anti-slip zodat uw baby niet snel zal uitglijden.