Materiaal
Kleur
Merk
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Wikkeldeken

Een baby wikkeldeken, ook wel baby omslagdoek genoemd, zorgt ervoor dat uw kindje lekker warm blijft. Een wikkeldeken is ideaal in de box te gebruiken als boxkleedje en als de baby in slaap valt kan de omslagdoek met gemak om uw kindje heen worden gevouwen. Wikkeldekens worden naast de box ook veel gebruikt voor in de kinderwagen of in een autostoeltje.

Wikkeldoek

Bovenstaande omslagdoeken voor baby's zijn van bekende kwaliteitsmerken, zoals Jollein en Koeka, en daarom ook van een zeer goede kwaliteit. Door op de omslagdoek die u mooi vindt te klikken krijgt u meer informatie en kunt u de wikkeldeken direct online bestellen. Een wikkeldoek mag zeker niet ontbreken in de luiertas, omdat deze doek ervoor zorgt dat uw kindje warm blijft.

Wikkeldoek auto

Een wikkeldeken houdt uw baby warm tijdens de autorit. Ook is een wikkeldoek enorm comfortabel en handig in gebruik. Geboortewinkel heeft een ruim assortiment, waardoor u de wikkeldoek/wikkelcape kan vinden die bij uw baby en wensen aansluit. Kiest u blauw, roze of gaat u liever voor een ander specifiek kleurtje? Gebruik onze filter om de perfecte wikkeldoek voor uw kindje te vinden.