Materiaal
Kleur
Maat Laken
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ledikantlaken

Een ledikantlaken is een babylakentje dat speciaal geschikt is voor in een ledikantje. Een ledikantlaken is over het algemeen 100x150cm waardoor voldoende stof aan de zijkanten overblijft om het lakentje goed in te stoppen. Zoals u hieronder kunt zien hebben wij een prachtige collectie voor u samengesteld met allemaal mooie prints en dessins zodat u altijd een ledikantlaken naar uw wens bij ons kunt vinden.

Laken Ledikant

Onze tip: Gebruik een laken voor een ledikant vooral in de zomer. Uw kind heeft het in de zomer uiteraard warmer dan in de winter. Om uw kind het niet té warm te laten krijgen is het aan te raden om in de zomer het ledikantdeken te vervangen door een ledikantlaken.

Lakentje ledikant

De kwalitatief hoogwaardige lakens voor ledikanten van Geboortewinkel komen in allerlei kleuren. Aan de hand van de filters kunt u een kleur selecteren die bij uw kleintje past, zoals baby roze of jongensblauw. Ook zijn er ledikant lakentjes voor baby's met mooie opschriften en/of patronen. Kies uw favoriet. Voor een nog kleiner formaat verwijzen wij u naar de wieglakens.