Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

LIEWOOD

LIEWOOD

Het Scandinavische lifestylemerk LIEWOOD heeft een uitgebreide collectie voor kinderen om het dagelijks leven van gezinnen gemakkelijker te maken. Het merk is erg geliefd bij ouders en alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. Ontdek alle functionele en innovatieve producten van LIEWOOD, zoals aankleedkussens, speelgoed, nachtlampen en kinderbestek, op deze pagina en laat uw kind unieke momenten creëren.

LIEWOOD bestekset

Bent u op zoek naar een bestekset voor kinderen? De besteksets van LIEWOOD zorgen voor een elegante touch aan elke maaltijd en voldoende grip tijdens het eten. De besteksets gaan bovendien lang mee en mogen in de vaatwasser. Met een leuke bestekset van LIEWOOD is elke maaltijd voor uw kind een feestje!

LIEWOOD nachtlamp

Bent u op zoek naar een mooie nachtlamp in de vorm van een dier? Het Scandinavische merk LIEWOOD heeft een uitgebreide collectie LED-nachtlampjes in de vorm van een beer, leeuw, panda en zelfs een konijn. De lampen kunnen eenvoudig worden opgeladen en zijn dus een handige en leuke toevoeging aan elke kinderkamer. Bekijk snel alle nachtlampen van LIEWOOD bij Geboortewinkel en kies uw favoriete ontwerp.

LIEWOOD thermosfles

De thermosflessen van LIEWOOD houden vloeistoffen tot wel 12 uur koud en 6 uur warm. De flessen zijn voorzien van 2 handige handgrepen en een ingebouwd rietje, waardoor kinderen gemakkelijk kunnen drinken zonder te knoeien.Een thermosfles van LIEWOOD is perfect om mee te nemen naar school!