Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Ledikant hoeslaken

Ledikant hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ook matrasjes zijn in verschillende maten beschikbaar. De kleinste wieg hoeslakens zijn 40x80 cm, de grotere ledikant hoeslakens zijn 60x120 cm en tenslotte zijn er nog de babyhoeslakens van 70x150 centimeter. U kunt de filter gebruiken om op maat, kleur of prijs te selecteren.

Wieg Hoeslaken

Bovenstaande baby hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Uiteraard hebben wij naast de hoeslakens ook een groot assortiment lakens, dekens en dekbedden voor baby's.

Hoeslaken babybed

Een hoeslaken is een van de onderdelen van het beddengoed voor uw babybed. Qua hoeslaken bieden wij allerlei kleuren, stoffen, formaten en merken aan. Aan de hand van onze filters willen wij u in staat stellen om het ideale hoeslaken voor uw baby te kiezen.

Hoeslaken ledikant

Op Geboortewinkel zijn verschillende hoeslakens te vinden. Van wieg hoeslakens tot hoeslakens voor ledikantjes. Omdat een hoeslaken een belangrijk onderdeel is in een ledikant is het belangrijk dat u het juiste hoeslaken voor uw kind kiest. De hoeslakens worden aangeboden in verschillende stoffen en kleuren en door middel van de filters kunt u een hoeslaken kiezen die het beste bij uw kind past.

Hoeslaken wieg

Een baby brengt veel tijd door in een wieg waardoor er verschillend beddengoed nodig is. Zo is een hoeslaken een van de onderdelen. Hoe leuk is het dan om een bed op te vrolijke met een gekleurd hoeslaken. Of u nu kies voor een mooie print of een effen kleur, Geboortewinkel heeft het allemaal! Neem een kijkje bij bovenstaande producten om het assortiment te zien en gebruik de filters om de juiste maat te vinden.