Materiaal
Kleur
Merk
Opvouwbaar
Serie
Maximaal Laadvermogen (kg)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Opties
Reiswieg meegeleverd
Duwstang verstelbaar
Prijs
Levertijd
Korting

Buggy

Een buggy is buitengewoon handig om uw kind in te vervoeren. Met hoogwaardige kwaliteitsmerken als Thule kunt u er bij Geboortewinkel zeker van zijn dat alle producten van sublieme kwaliteit zijn. Geef uw kind kwaliteit én veiligheid!

Buggy

Op zoek naar een stoere en functionele buggy? Dan bent u bij Geboortewinkel aan het juiste adres. Het grote verschil tussen buggy's en kinderwagens is dat buggy's minder steun bieden aan de rug. Hierdoor wordt het ruggetje soms te zwaar belast. Het is dus aan te raden om een buggy pas te gebruiken als een kind zelfstandig kan zitten. Dit is gemiddeld gezien na ongeveer 6 maanden.

Buggy kopen

Als u een buggy van Geboortewinkel wilt kopen raden wij het u aan om gebruik te maken van de filters, zodat u de juiste buggy voor uw kind koopt. Zo kunt u bijvoorbeeld een selectie maken op basis van gewicht en de leeftijd van uw kind om het comfort te verzekeren.

Duo buggy

Een duo buggy is een ander woord voor een tweeling buggy. Zo kunt u twee kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd en gewicht gezamenlijk in een buggy vervoeren.

Baby buggy

In principe raden wij het aan om in het geval van een baby te gaan voor een kinderwagen aangezien deze prettiger zijn qua ruggensteun aan uw baby. Op Geboortewinkel kunt u ook kinderwagens vinden.