Selecteer op
Klantenservice

Hobbelpaard

Geboortewinkel heeft een leuk assortiment hobbelpaarden in verschillende prijsklassen voor u samengesteld. U kunt bij ons terecht voor zowel plastic als houten hobbelpaarden waar uw kinderen jarenlang plezier van zullen hebben.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hobbelpaard Base Toys Pony

Hobbelpaard Base Toys Pony

€ 69,95

€ 59,95

Hobbelpaard Caramel Janod

Hobbelpaard Caramel Janod

€ 109,95

€ 99,95

2 artikelen 1 - 2 van 2

Hobbelpaarden

Heeft uw dochter of zoon altijd al een eigen paard willen hebben? Of voelt hij of zij zich een echte cowboy of cowgirl? Dan biedt ons ruime assortiment hobbelpaarden u wellicht de uitkomst. De hobbelpaarden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en beschikbaar in diverse prijsklassen. Kortom, voor een hobbelpaard moet u bij Geboortewinkel zijn!


Hobbeldier

De hobbeldieren van Geboortewinkel zijn van hoge kwaliteit, waardoor speelplezier voor een lange tijd kan duren. Geniet er van hoe uw kind leuk speelt op zijn of haar hobbelpaard.


Hobbelpaard hout

Er zijn zowel houten als plastic hobbelpaarden beschikbaar in ons assortiment. Selecteer de kleur en materiaal die bij uw wensen aansluit en welke uw kind fantastisch zal vinden.


Hobbelpaard baby

De hobbelpaarden van Geboortewinkel zijn ook geschikt voor baby's, waarbij u uiteraard wel goed op moet letten. De prettige kwaliteit zorgt ervoor dat de producten goed aansluiten bij uw baby's veiligheid.