Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Leeftijd
Lengte Kind
Merk
Type Loopfiets
Geschikt voor
Serie
Levertijd
Korting

Loopfiets

Een loopfiets is super gaaf speelgoed voor kinderen. Het leuke is dat het kinderen een gevoel van vrijheid geeft en dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel. Hierdoor zal de overstap naar een gewone fiets een stuk gemakkelijker gaan. Bekijk ons aanbod en vind de perfecte loopfiets voor uw kind!

Loopfietsen

Met loopfietsen kunnen uw kinderen al spelend leren. Een loopfiets draagt namelijk bij aan de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel en dit maakt de overstap naar een gewone fiets een stuk gemakkelijker. Daarnaast geeft de loopfiets uw kind een gevoel van vrijheid en is het tevens een leuk accessoire voor in de speel- of slaapkamer van uw kind. Wanneer u op bovenstaande afbeeldingen klikt kunt u meer informatie vinden over het betreffende product.

Loopfiets 1 jaar

Het assortiment loopfietsen van Geboortewinkel bevat prachtige loopfietsen voor uw baby van 1 jaar. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat uw kind er een lange tijd van kan genieten, wat ook bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind. Via de filter leeftijd kunt u de juiste leeftijd invullen zodat u de perfecte loopfiets voor uw kind kan vinden.