Selecteer op
Klantenservice

Skipak Baby

Indien u uw pasgeboren baby meeneemt op wintersport vakantie moet u ervoor zorgen dat uw baby optimaal is beschermd tegen de lage temperaturen. Op deze pagina vindt u ideale skipakjes voor uw zoon of dochtertje. Daarnaast vindt u op geboortewinkel.nl naast prachtige skipakjes ook ideale babysjaals en babymutsjes, hiermee maak je de ski- of winteroutfit helemaal compleet. Deze zijn ook leuk om weg te geven als kraam- of verjaardagscadeau.

4 artikelen 1 - 4 van 4

Er komen geen producten overeen met de selectie.

4 artikelen 1 - 4 van 4

Baby Skipak

Bij Geboortewinkel.nl kunt u kiezen uit veel verschillende producten in verschillende kleuren, materialen en prijsklassen. U kunt uw wensen links in de filter selecteren. Op deze manier vindt u gegarandeerd het artikel waar u naar opzoek bent. Geboortewinkel.nl is een onderdeel van Etrias en kenmerken zich door een zeer snelle levering, goede kwaliteit van de aangeboden producten, grote voorraden en een goed bereikbare klantenservice.


Winterpak baby

De skipakken van Geboortewinkel zijn niet alleen geschikt voor skivakantie, maar voor elke vakantie waarbij u veel buiten bent in koude weeromstandigheden. Een winterpak zorgt ervoor dat uw baby ten allen tijden beschermt is tegen de kou. Zo is het pak ook geschikt als baby sneeuwpak, wanneer u in eigen land geniet van winters weer.