Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Opties
Duwstang verstelbaar
Levertijd

Kinderwagen

Kinderwagens zijn er in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk te bepalen waar uw kinderwagen aan moet voldoen. De wielen zijn een belangrijk aspect van de kinderwagen. Grote wielen zijn handig bij een minder stabiele ondergrond, terwijl zwenkwielen juist in de stad weer fijn zijn. Daarnaast is het formaat en het gewicht van de kinderwagen erg belangrijk, omdat dit bepaalt hoe gemakkelijk u de kinderwagen in bijvoorbeeld uw auto mee kunt nemen. Meer informatie over waar op te letten bij de keuze voor een kinderwagen kunt u hier vinden.

Kinderwagens

Op zoek naar een fraaie en tegelijkertijd praktische kinderwagen? Dan bent u bij Geboortewinkel aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten en maten kinderwagens, waardoor u altijd de kinderwagen kunt vinden die het beste bij u en uw activiteiten past. Zo kunt u bij het uitzoeken van een geschikte kinderwagen onder andere kijken naar de soorten wielen van de kinderwagen, het formaat en het gewicht. Eigenschappen die allemaal bepalen waar u de kinderwagen het beste voor kunt gebruiken. Ook voor kinderwagen accessoires bent u aan het juiste eind bij Geboortewinkel!

Duo kinderwagen

Een duo kinderwagen is eigenlijk hetzelfde als een tweeling kinderwagen. Dit betekent dat het gemaakt is om twee kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd en gewicht te vervoeren. Bijzonder prettig wanneer u een tweeling heeft of kinderen die qua leeftijd dicht bij elkaar zitten.

Kinderwagen buggy

Buggy's en kinderwagens lijken op elkaar, maar voornamelijk bij baby's raden wij het aan om te kiezen voor een kinderwagen. Mocht u kind ouder zijn dan 6 maanden, dan kunt u ook eens kijken bij ons assortiment buggy's, wellicht vind u daar het ideale product voor u.