Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek Ledikant

Ledikant dekbedovertrekken zijn er in verschillende maten van verschillende merken. Hieronder ziet u onze totale collectie met prachtige dessins voor jongens en meisjes. De baby dekbedovertrekken voor in een wiegje hebben de maat van 100x135 cm of 100x140 cm en de ledikant dekbedovertrekken zijn 120x150 cm. U kunt de filter gebruiken om op maat, kleur of merk te selecteren zodat u de ledikant overtrekken te zien krijgt die aan uw wensen voldoen.

Dekbedovertrek babybed

Bovenstaande collectie baby dekbedovertrekken is samengesteld in samenwerking met verschillende kwaliteitsmerken. Klik op het overtrek dat u mooi vindt voor meer informatie en om direct uw baby dekbedovertrek online te bestellen. Ieder dekbedovertrek is voorzien van een zeer goede kwaliteit en voelt hemels zacht aan. Zo kan ieder kindje heerlijk slapen tijdens de koudere dagen.

Dekbedovertrek ledikant 100 x 135

Bent u opzoek naar een nieuw dekbedovertrek voor een ledikantje? Op Geboortewinkel helpen wij u graag het perfecte dekbedovertrek te vinden. Alle dekbedovertrekken zijn voorzien van een goede kwaliteit en voelen heerlijk zacht aan op de huid. Daarnaast blijven deze items een lange tijd netjes voor gebruik. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen van allerlei merken, zoals bijvoorbeeld Studio Ditte.