Speelgoed

Geboortewinkel heeft een groot assortiment speelgoed voor zowel babies als iets oudere kinderen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere loopauto's, kinderkeukentjes, hobbelpaarden en knuffels. U kunt de filter gebruiken om op bijvoorbeeld merk, kleur of prijs te selecteren zodat u alleen het speelgoed te zien krijgt waar u interesse in heeft. Klik op onderstaande producten voor meer informatie en om direct het gewenste speelgoed online te bestellen.

209 artikelen 1 - 80 van 209

Vorige123

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loopfiets Run Girl Kettler

Loopfiets Run Girl Kettler

€ 87,95

€ 69,95

Bakfiets Berken Rood Van Dijk

Bakfiets Berken Rood Van Dijk

€ 94,95

€ 81,95

Bakfiets Berken Roze Van Dijk

Bakfiets Berken Roze Van Dijk

€ 94,95

€ 81,95

Trein Janod Pure

Trein Janod Pure

€ 29,99

209 artikelen 1 - 80 van 209

Vorige123

Baby speelgoed

Het speelgoed van Geboortewinkel is uitermate geschikt voor uw baby. Er zit ook speelgoed tussen voor jonge kinderen, dus let u er wel op dat het speelgoed aansluit bij de leeftijd van uw kind.


Speelgoed baby

De hoogwaardige kwaliteit van speelgoed zorgt ervoor dat uw baby er lang van kan genieten en dat het veilig is in gebruik. Prettig voor zowel u als ouder, als voor de baby.


Houten speelgoed baby

Het assortiment speelgoed van Geboortewinkel is vrij uitgebreid. Aan de hand van de filters kunt u het speelgoed vinden wat bij uw wensen aansluit. Houten speelgoed is bijzonder populair, welke u kunt vinden door alle producten rustig te bekijken of enkele filters te gebruiken. Bekijk bijvoorbeeld eens de houten poppenwagens!