Type Dekbed
Maat
Warmte Klasse
i
Prijs
Levertijd
Korting

Baby dekbed

Baby dekbedden zijn verkrijgbaar maar raden wij eigenlijk pas aan voor kinderen vanaf 2 jaar. Bij jongere baby's moet er namelijk erg goed op worden gelet dat uw kindje het niet te warm krijgt of kan stikken als het verkeerd onder het dekbed terecht komt. Daarom raden wij voor jonge baby's aan om onder een lakentje en dekentje te slapen in plaatst van een dekbed. Bij oudere kinderen vanaf 2 jaar is een dekbed juist wel perfect want het geeft dan heerlijke warmte en comfort.

Dekbed ledikant

Bovenstaande dekbedden zijn verkrijgbaar in de ledikantmaat van 100x135cm waardoor ze perfect in uw babybedje passen. Er zijn verschillende ledikant dekbedden van verschillende merken. Het grootste verschil wordt bepaald door het materiaal waar het dekbed mee gevuld is. Zo zijn er babydekbedjes die gevuld zijn met katoen, met wol en met een synthetisch vezel welke allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Klik op het betreffende product voor meer informatie en om direct uw ledikant dekbed online te bestellen.

Ledikant dekbedovertrek

De ledikanten dekbedovertrekken van Geboortewinkel zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat u lang kunt genieten van de producten. Naast de standaardmaat van 100x135cm zijn er ook andere maten beschikbaar, zodat u nog meer keus heeft en het zo comfortabel mogelijk kan maken voor uw baby.

Ledikant dekbed

De dekbedden die wij aanbieden zijn er in verschillende prijzen en van verschillende merken, zodat het kan voldoen aan uw wensen. Voor de baby's raden wij het gebruik van een dekbed af, maar voor kinderen vanaf twee jaar is het ideaal om te gebruiken. Op Geboortewinkel helpen wij u graag het perfecte dekbed voor uw kindje te vinden.

Deken babybed

Bent u opzoek naar een nieuw dekbed voor uw kindje? Op Geboortewinkel bieden wij verschillende dekens aan voor ieder babybed. Door de zeer goede kwaliteit blijven de dekens erg lang netjes voor gebruik. Door de zachte materialen kan ieder kindje hemels slapen onder een zacht deken. De dekens zijn verkrijgbaar van diverse uitvoeringen. Voor welk schitterende deken voor het babybed kiest u?