Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Accessoires

Met de accessoires voor de babykamer van de Geboortewinkel creeert u extra veel sfeer. De accessoires bestaan onder andere uit speelkussens, diverse soorten wanddecoraties, speendoeken en kruikenzakjes. Met deze producten van merken met hoogwaardige kwaliteit brengt u veel sfeer naar de kamer van uw baby. Neem rustig een kijkje in het assortiment en ontdek welke producten het best op uw babykamer passen.

Speendoek

In het aanbod accessoires bij de Geboortewinkel heeft u ruim keuze uit verschillende leuke speendoeken. Deze doeken zijn ideaal om vast te maken aan de speen van uw kind, waardoor hij of zij deze niet snel kwijt zal raken. Daarnaast valt de speen ook minder snel door de spijlen van het bed heen, zodat uw kind ook in de nacht toegang heeft tot het speentje. De zachte doekjes zijn ook ideaal om mee te knuffelen.

Kruikenzakken

Bij de Geboortewinkel heeft u veel keuze uit verschillende soorten kruikenzakken. Met de kruikenzakken van kwaliteitsmerken als Jollein maakt u het gebruik van kruiken veilig. U heeft keuze uit veel mooie kleuren, verschillende prints en zachte materialen. De kruikenzakken zijn allemaal eenvoudig dicht te maken aan de bovenzijde.