Knuffel Nijntje Handmade Blauwe Jas

  • Knuffel Nijntje Handmade Blauwe Jas

Knuffel Nijntje Handmade Blauwe Jas

Nijntje Handmade
€ 21,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
  • EAN: 8717953272256
  • Knuffel
  • Merk: Nijntje Handmade
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting: 25 x 8 x 25 cm
€ 21,95

Bestel ook mee:
  • Productbeschrijving
  • Bestelinformatie & Service
  • Delen
De knuffels van Nijntje Handmade zijn stuk voor stuk met de hand gehaakt in Nederland. De knuffel is voorzien van een leuke outfit, de kleertjes zijn ook los verkrijgbaar. Omdat de kleertjes ook los verkrijgbaar zijn, kent Nijntje vele verschijningsvormen. Het is goed voor een kind om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Het naspelen van verhalen stimuleert de cognitieve ontwikkeling en prikkelt de fantasie van kinderen. Bij het ontwikkelen van Nijntje Handmade is daarom bewust gekozen voor losse kleertjes. Zo kunnen kinderen Nijntje gemakkelijker die verschillende rollen laten vervullen, bijvoorbeeld door Nijntje de kou te laten trotseren in haar blauwe jas

Nijntje Handmade

Naast talloze Nijntje producten zijn er nu ook een handgemaakte gehaakte Nijntje aankleedpoppen voor kinderen. Met deze pop kunnen kinderen urenlang verhalen maken en naspelen. Het naspelen van verhalen stimuleert de ontwikkeling en prikkelt de fantasie van kinderen. Voor de gehaakte knuffels zijn ook handmade gehaakte kleertjes verkrijgbaar waardoor uw kind Nijntje kan verkleden in verschillende outfits die bij de verhaaltjes passen. De kleertjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,- wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,- wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overgemaakt of vervalt de openstaande factuur indien u heeft gekozen voor een betaling achteraf.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door Klarna. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook