Alles over Cybex

Over Cybex

Het begin van Cybex

In 2005 werd het merk Cybex in Duitsland opgericht door Martin Pos. Op basis van zijn ervaring als vader wilde Martin Pos autostoeltjes maken die eenvoudig te gebruiken waren en tegelijkertijd een prachtig design hadden. Het doel van Martin Pos voor Cybex was dat het merk een wereldwijde fabrikant van babyproducten zou worden die veiligheid, comfort, functionaliteit en stijl combineren.

Veiligheid, innovatie en design

De productie van de babyproducten is gebaseerd op 3 pijlers: veiligheid, innovatie en design. Dankzij dit drietal waarden heeft Cybex onder meer baanbrekende autostoelen kunnen aanbieden op het gebied van autoveiligheid. Hoewel veiligheid en innovatie voorop staan ​​bij productdesign, wil het merk de vormgeving niet verwaarlozen tijdens dit proces.

Cybex vandaag de dag

Sinds 2014 is Cybex gefuseerd met de Goodbaby group (GB) met 5 andere merken zoals Evenflo en CBX. De groep is een van de leiders in de kindermarkt en staat bekend om zijn 25 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling. Vandaag de dag heeft Cybex meer dan 250 prijzen gewonnen voor productontwerp, veiligheid en innovatie. Waaronder 15 Red Dot Design awards en internationale product design awards. Het is een geslaagde missie voor Martin Pos!

Afbeelding1_Cybex

Producten van Cybex

Kinderstoel_cybex

Kinderstoel Cybex

Reiswagen cybex

Cybex autostoel

Het is duidelijk dat wie Cybex zegt, autostoeltje zegt! Met Cybex autostoeltjes reis je in alle veiligheid en rust met uw kindje. Het merk biedt autostoeltjes aan voor verschillende leeftijdsklassen. De meeste stoeltjes hebben een ISOFIX-systeem. Natuurlijk zijn Cybex autostoeltjes verkrijgbaar in mooie, trendy kleuren.

Kinderwagen Cybex

Cybex biedt een breed scala aan kinderwagens, allemaal elegant en gebruiksvriendelijk. De collectie bestaat uit zowel lichte als compacte kinderwagens en kinderwagens die gemaakt zijn om alles mee te nemen wat u nodig hebt op lange reizen of trips. Welke kinderwagen u ook kiest, hij is van hoge kwaliteit, functioneel en trendy!

Reiswieg Cybex

Een reiswieg is perfect voor de eerste maanden van uw baby, tot ongeveer 6 maanden. De Cybex reiswiegen zijn voorzien van extra grote matrassen van traagschuim om al het comfort te bieden dat uw kind nodig heeft. Deze reiswiegen zijn overeenstemmend met de meeste Cybex-kinderwagens en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Series van Cybex

Cybex Pallas S-fix

Cybex Pallas S-Fix is ​​een serie autostoeltjes voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Inderdaad, dit stoeltje groeit met de jaren mee met uw kleintje! De Cybex Pallas S-Fix rugconstructie vermindert het risico op ernstig nekletsel. Door de verstelbare hoofdsteun kan het hoofd ook naar voren gebogen worden wanneer uw kindje slaapt. Alle Cybex Pallas S-Fix autostoelen zijn voorzien van een elegant design.

Cybex Gazelle

De Gazelle serie omvat zowel kinderwagens, reiswiegjes en zitjes voor kinderwagens. De kinderwagens bevatten meer dan 20 functies en passen zich probleemloos aan. De reiswiegjes zijn voorzien van UPF+50 bescherming tegen de zon en een zacht schuimmatras voor meer steun. Met de Gazelle serie van het merk Cybex haalt u stijl en comfort in huis voor uw kleintje.

Cybex Cot S

Als u op zoek bent naar een kwalitatief goede reiswieg voor uw baby, dan bent u bij Geboortewinkel aan het juiste adres met onze Cot S reiswiegen van Cybex. Hiermee kunt u in alle veiligheid en comfort met uw baby reizen. De reiswiegjes zijn gemaakt van een traagschuim matras. Daarnaast zijn deze prachtige reiswiegen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met welke Cybex reiswieg gaat u binnenkort op reis?

Onze Cybex collectie