Alles over Cybex

Het merk Cybex


In 2005 werd het merk Cybex in Duitsland opgericht door Martin Pos. Op basis van zijn ervaring als vader wilde Martin Pos autostoeltjes maken die eenvoudig te gebruiken waren en tegelijkertijd een prachtig design hadden. Het doel van Martin Pos voor Cybex was dat het merk een wereldwijde fabrikant van babyproducten zou worden die veiligheid, comfort, functionaliteit en stijl combineren.

Sinds 2014 is Cybex gefuseerd met de Goodbaby group (GB) met 5 andere merken zoals Evenflo en CBX. De groep is een van de leiders in de kindermarkt en staat bekend om zijn 25 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling.

Vandaag de dag heeft Cybex meer dan 250 prijzen gewonnen voor productontwerp, veiligheid en innovatie. Waaronder 15 Red Dot Design awards en internationale product design awards. Het is een geslaagde missie voor Martin Pos!

Cybex veiligheid

Cybex streeft naar het hoogste niveau van veiligheid voor uw kleintje. Het merk combineert jarenlange ervaring en de nieuwste innovaties om zo de veiligheid voor de kinderen te verbeteren. De producten van Cybex worden dan ook regelmatig getest door onafhankelijke testinstituten, aan de hand van een schokproef en in alledaagse scenario’s zonder ongelukken met echte kinderen en ouders. De veiligheid van kinderen is dan ook altijd de prioriteit van Cybex.

Cybex technologieën

Om de veiligheid van kinderen te verbeteren, ontwikkelt Cybex gepatenteerde technologieën. Een van de belangrijkste is de Airbag-technologie, hierdoor kunt u kiezen voor het comfort van voorwaarts gericht reizen zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Een andere unieke technologie is de gepatenteerde verstelbare hoofdsteun, deze kantelt het hoofdje naar achteren om te voorkomen dat het kindje naar voren valt tijdens het slapen. Andere unieke Cybex technologieën zijn onder andere het schokschild en de 360 graden draaifunctie.

Cybex producten

Kinderstoel_cybex

Autostoel

Het is duidelijk dat wie Cybex zegt, autostoeltje zegt! Met Cybex autostoeltjes reist u in alle veiligheid en rust met uw kindje. Het merk biedt autostoeltjes aan voor verschillende leeftijdsklassen. De meeste stoeltjes hebben een ISOFIX-systeem. Natuurlijk zijn Cybex autostoeltjes verkrijgbaar in mooie, trendy kleuren.

Kinderstoel Cybex

Kinderwagen

Cybex biedt een breed scala aan kinderwagens, allemaal elegant en gebruiksvriendelijk. De collectie bestaat uit zowel lichte als compacte kinderwagens en kinderwagens die gemaakt zijn om alles mee te nemen wat u nodig hebt op lange reizen of trips. Welke kinderwagen u ook kiest, hij is van hoge kwaliteit, functioneel en trendy!

Reiswagen cybex

Reiswieg

Een reiswieg is perfect voor de eerste maanden van uw baby, tot ongeveer 6 maanden. De Cybex reiswiegen zijn voorzien van extra grote matrassen van traagschuim om al het comfort te bieden dat uw kind nodig heeft. Deze reiswiegen zijn overeenstemmend met de meeste Cybex-kinderwagens en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Populaire series van Cybex

Cybex Pallas S-fix

Cybex Pallas S-Fix is ​​een serie autostoeltjes voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar. Inderdaad, dit stoeltje groeit met de jaren mee met uw kleintje! De Cybex Pallas S-Fix rugconstructie vermindert het risico op ernstig nekletsel. Door de verstelbare hoofdsteun kan het hoofd ook naar voren gebogen worden wanneer uw kindje slaapt.

Cybex Gazelle S

De Gazelle S serie omvat zowel kinderwagens, reiswiegjes en zitjes voor kinderwagens. De kinderwagens bevatten meer dan twintig functies en passen zich probleemloos aan. De reiswiegjes zijn voorzien van UPF+50 bescherming tegen de zon en een zacht schuimmatras voor meer steun.Cybex Cot S

Met de Cybex Cot S kunt u in alle veiligheid en comfort met uw baby reizen. De reiswiegjes zijn gemaakt van een traagschuim matras. Daarnaast zijn deze prachtige reiswiegen verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Cybex Balios S

De Cybex Balios S is ontworpen voor het stadsleven. Binnen deze serie staan veiligheid en comfort centraal. Het uitstekende rijcomfort heeft de Balios S te danken aan de geavanceerde ophanging en het innovatieve frame. U kunt de Balios S al gelijk gebruiken vanaf de geboorte..

Populaire producten