Leeftijd
i
Verstelbare gordel
i
Verstelbare hoofdsteun
i
Autostoel Groep
i
Gewicht kind
Kleur
Lengte Kind
Serie
Isofix
i
Draaibaar
i
Slaapstand
i
Verstelbare rugleuning
i
Prijs
Levertijd

Cybex autostoel

Cybex autostoel

Cybex staat bekend om zijn luxe autostoelen die de veiligheid en het comfort van kinderen garanderen. Met innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologie bieden de autostoelen van Cybex optimale bescherming bij autoritten. Ze zijn uitgerust met functies zoals verstelbare hoofdsteunen, zijdelingse impactbescherming en ISOFIX-bevestigingssystemen. Daarnaast hebben ze vaak een stijlvol en modern design dat perfect aansluit bij de moderne lifestyle van ouders. Of u nu op zoek bent naar een babyautostoel, peuterautostoel of autostoel voor oudere kinderen, Cybex biedt een grote collectie aan modellen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en tegelijkertijd comfort en gemak bieden.

Cybex Aton

De Cybex Aton-serie is een collectie stijlvolle en praktische autostoelen die ontworpen zijn om de veiligheid en het comfort van kinderen te garanderen. Met functies zoals verstelbare hoofdsteunen, zijdelingse impactbescherming, XXL zonnescherm en een intuïtief gordelsysteem bieden de autostoelen uit de Aton-serie optimale bescherming tijdens autoritten. Bovendien hebben ze een eigentijds design en hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stijl combineren. Of het nu gaat om een babyautostoel of een autostoel voor oudere kinderen, de Cybex Aton-serie biedt een veilige en comfortabele reiservaring voor uw kleintje.

Cybex Sirona

De Cybex Sirona-serie is een reeks innovatieve autostoelen die zorgen voor de veiligheid en het comfort van kinderen tijdens autoritten. Met functies zoals 360° draaibaarheid, verstelbare hoofdsteunen, optimaal ademend vermogen en zijdelingse impactbescherming bieden de autostoelen uit de Sirona-serie maximale bescherming en gebruiksgemak. Bovendien zijn ze voorzien van hoogwaardige materialen en een modern design, waardoor ze zowel functioneel als stijlvol zijn. De Cybex Sirona-serie combineert veiligheid, comfort en gemak voor een zorgeloze reiservaring.