Materiaal
Kleur
Maat
TOG waarde
i
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Jollein babydeken

Jollein babydeken

Een goede nachtrust is belangrijk en al helemaal voor uw kind- of baby. Met de babydekens van het Nederlandse kwaliteitsmerk Jollein weet u zeker dat uw kind heerlijk warm in bed ligt. De babydekens zijn gemaakt van heerlijk zachte en kwalitatieve materialen. De babydekens zijn niet alleen heerlijk zacht maar ook voorzien van de mooiste kleuren en dessins zodat ze bij elke slaap- of kinderkamer passen.

Jollein deken

Het Nederlandse topmerk Jollein maakt allerlei producten die uw kind, en daarmee u, goed zullen doen. De dekens van het merk in dit assortiment zijn van de beste kwaliteit, waardoor uw kind zal genieten van de beste dekens. Met de verschillende designs en kleuren is er ook voor ieder wat wils! Een deken van Jollein doet iedere kamer stralen. Voor welk dekentje kiest u?

Jollein wiegdeken

Jollein is een Nederlands merk dat producten voor baby´s en kinderen maakt van top kwaliteit. De items hebben ieder een schitterend design en maken daardoor elke kinderkamer compleet. Het assortiment van het merk is erg breed, zo verkoopt Jollein ook diverse wiegdekens. Met deze prachtige wiegdekens heeft uw kleintje het nooit koud en ligt zeer comfortabel. De dekens worden gemaakt van de meest fijne stoffen en zijn verkrijgbaar in allerlei toffe prints of kleuren.