Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Jollein baden

jollein baden

Het Nederlandse kwaliteitsmerk Jollein heeft een groot assortiment bad producten voor uw kind of baby. De vrolijk gekleurde producten zijn gemaakt van heerlijk zachte materialen waardoor het in bad gaan voor uw baby nog leuker wordt. De bad producten zijn er natuurlijk in de bekende kleuren uit de Jollein collectie maar de producten zijn ook verkrijgbaar in vele andere kleuren en patronen zodat er altijd een kleur is die perfect in uw kinder- of badkamer past.

Jollein hydrofiel

Met een hydrofiele washandje of monddoekje van het Nederlandse merk Jollein zit u altijd goed. Het merk maakt gebruikt van de beste materialen om haar producten te ontwikkelen en houdt gedurende het proces constant haar doelgroep in gedachte, namelijk de kleinste en jongste kinderen. Dit zorgt voor een kwaliteitsproduct van de bovenste plank! Jollein heeft diverse producten van hydrofiel, bijvoorbeeld washandjes, doeken en monddoekjes.

Jollein badcape

Het Nederlandse merk Jollein maakt de fijnste producten voor kinderen en baby's om heerlijk in bad te gaan. Een van die producten is de fijne badcape van dit merk. Deze cape wordt gemaakt van de beste materialen en zijn hierdoor van hoge kwaliteit. De stof voelt hemels zacht aan op de huis van uw kind. Daarnaast heeft geen enkel kindje het koud na het nemen van een lekker bad. De badcape is gemakkelijk aan en uit te doen.