Materiaal
Kleur
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Jollein boxkleed

Jollein boxkleed

Een goed boxkleed zorgt ervoor dat uw kleintje heerlijk comfortabel in de box kan liggen en slapen. De kleden van Jollein zijn er in vele verschillende kleuren, stijlen en stoffen. Zo zit er iets tussen wat prettig is voor uw kindje en wat past bij de ruimte er om heen. Daarnaast zijn de boxkleden van Jollein van hoogwaardige materialen gemaakt die heerlijk zacht en comfortabel voelen.

Jollein boxkleed Teddy

De boxkleden van Jollein zijn er in vele soorten en maten. Een van de populaire versies van het kleed is de Teddy variant. Dit boxkleed is perfect voor uw baby en is gemaakt van 100% polyester. Natuurlijk is het boxkleed heerlijk zacht en lekker warm, de perfecte combinatie voor uw kind. Naast het gebruik als boxkleed kunt u hem ook gebruiken als speelkleed voor uw kind. Door de neutrale kleuren van het boxkleed past het in ieder interieur. Voor welke kleur gaat u?

Boxkleed Jollein

Met een comfortabel boxkleed kan uw kindje heerlijk spelen in de box door veel comfort te ervaren. De boxkleden van het Nederlandse merk Jollein zijn ieder voorzien van een prachtig design. Hierdoor passen de boxkleden van dit merk goed bij iedere box en interieur. Gaat u voor een effe boxkleed? Of toch liever voor een boxkleed met een vrolijke print? Daarnaast voelen de kleden hemels zacht aan voor uw kindje en worden enkel gemaakt van de beste materialen.