Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Jollein onderweg

Jollein onderweg

Ook voor onderweg heeft Jollein een serie hoogwaardige producten in het assortiment zodat uw baby ook onderweg altijd comfortabel is en u alle gemakken van thuis heeft. De producten van Jollein hebben een hip en trendy dessin en de gebruikte materialen zijn van een hoge kwaliteit. Jollein heeft een aantal handige tassen waardoor u eenvoudig al uw belangrijke verzorgingsproducten mee kan nemen en ook voor de Maxi-Cosi zijn er veel leuk gekleurde accessoires.

Jollein voetenzak

Met een voetenzak van Jollein kan uw kleintje altijd mee naar buiten, ook tijdens de koudere dagen. De voetenzak houdt uw kindje heerlijk warm tijdens een lange wandeling in het bos. Door het fijne materiaal van de zak is de stof heerlijk warm en voelt deze zacht aan op de huid. De voetzakken zijn verkrijgbaar in diverse designs, kleuren en prints. Met welke voetenzak gaat uw kindje op pas?

Jollein voetenzak teddy

Het Nederlandse merk Jollein maakt de meest prachtige items om samen met uw kindje op stap te gaan. Met een heerlijk warme teddy voetenzak van Jollein heeft geen enkel kind nog koude voeten. Deze voetenzak van Jollein is erg praktisch in gebruik en komt in veel gevallen van pas. De voetenzak is gemaakt van de beste materialen en stoffen, hierdoor voelt deze hemels zacht aan.