Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Jollein wikkeldeken

Jollein wikkeldeken

Een wikkeldeken is perfect om uw kindje heerlijk warm en comfortabel te houden. Een wikkeldeken wordt ook wel een wikkeldoek genoemd en kan thuis en onderweg worden gebruikt. De wikkeldekens van Jollein hebben leuke kleuren en designs, om blij van te worden. Heerlijk voor na het douchen, in een autostoeltje of wanneer uw kindje in de box ligt. Bekijk ze snel en vindt uw favoriete Jollein wikkeldeken!

Jollein wikkeldeken bunny

Het Bunny wikkeldeken van Jollein is een heerlijk zacht wikkeldeken. Het deken is te gebruiken als wikkeldeken of als deken in de box. Daarnaast is het deken ook perfect voor in de auto, de gordel van de autostoel kan namelijk door de opening in het deken gehaald worden. Het deken is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor gaat het niet alleen lang mee, maar is het ook zeer comfortabel voor gebruik. Als kers op de taart heeft het deken schattige oortjes waardoor uw kindje wordt omgetoverd in een kleine bunny.

Wikkeldeken Jollein

Het Nederlandse merk Jollein biedt een ruim assortiment wikkeldekens aan. Met Jollein zal uw kindje geen kou ervaren en heerlijk genieten van al het comfort. Een fijn wikkeldeken is dan ook erg handig om uw kindje te beschermen tijdens de koudere winterdagen. Gebruik de wikkeldekens na het badje, onderweg of heerlijk voor in de box. Jollein maakt haar items enkel van de beste materialen. Hierdoor is de kwaliteit van de producten zeer goed.