Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Inclusief Deksel
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Gebruik
Stapelbaar
Prijs
Levertijd
Korting

Kidsdepot Opbergen

Nooit meer troep of spullen overal in de kinderkamer? Dan zijn de opbergproducten van KidsDepot perfect voor u! KidsDepot heeft diverse opbergmogelijkheden zoals hippe manden of metalen bakken. De producten van KidsDepot zijn van uitstekende kwaliteit en gaan volledig met de tijd van nu mee. Hierdoor zijn de producten van KidsDepot erg hip en modern en zijn daardoor een echte toevoeging in iedere ruimte. In ons assortiment vindt u een tal van opties in verschillende maten, kleuren en verschillende ontwerpen.

Kidsdepot opbergbak

De opbergbakken van KidsDepot zijn enorm handig. Met de opbergbakken van KidsDepot kunt u alles eenvoudig organiseren en netjes opbergen op een hippe en moderne manier. De bakken zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren. Neem een kijkje en kies uw favoriet.

Kidsdepot metalen bak

Zo heeft u bijvoorbeeld de KidsDepot metalen bak. De metalen bak is de perfecte bak om al uw speelgoed en alle knutselspullen in op te bergen. Daarnaast heeft de metalen bak een handig etiket aan de voorkant waarop aangegeven kan worden wat er in de bak zit. Verder zijn de metalen bakken stapelbaar en kunnen deze dus met elkaar gecombineerd worden. Dit maakt de metalen bakken ook erg geschikt om te gebruiken in een kast of onder een bureau.

Kidsdepot mand

KidsDepot heeft prachtige manden van uitstekende kwaliteit waarin u een hoop spullen in kunt opbergen. De manden zijn gemaakt van natuurlijke producten zoals riet of zeegras en zijn daardoor erg soepel maar wel stevig en robuust. In het assortiment van Geboortewinkel vindt u manden in verschillende maten, ontwerpen en kleuren en de manden zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende sets. Hierdoor heeft u enorm veel keuze om de perfecte mand te vinden.