Type Product
Materiaal
Kleur
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Kidsdepot Wanddecoratie

Met wanddecoratie van KidsDepot bent u gegarandeerd van hippe en leuke ontwerpen zoals grappige dieren en leuke slingers. De wanddecoratie fleurt iedere ruimte op en creëert een geheel eigen look. In het assortiment van Geboortewinkel vindt u verschillende soorten wanddecoratie zoals spiegels en wandrekken in verschillende zachte kleuren of hippe ontwerpen. Neem snel een kijkje en kies uw favoriet!

Kidsdepot spiegel

Met een spiegel van KidsDepot haalt u een echte eye-catcher in uw huis. De spiegels hebben mooie ontwerpen zoals een omranding van bamboe met een prachtig ontwerp en zijn daarnaast van goede kwaliteit. Dit maakt de spiegels een echte toevoeging voor vrijwel iedere ruimte. De spiegels zijn daarnaast eenvoudig aan de muur te bevestigen met een koortje aan de achterzijde. Op Geboortewinkel zijn de spiegels verkrijgbaar in diverse kleuren zodat er altijd een exemplaar tussenzit dat aansluit bij uw wensen.

Kidsdepot wandrek

Kidsdepot heeft een uitgebreid assortiment om de slaapkamer van uw kind gezellig aan te kleden. Zo ook het Kidsdepot wandrek. Door middel van het rek creëert uw meer ruimte op de kamer maar heeft u toch plek om spullen op te bergen. Op Geboortewinkel vind u verschillende wandrekken voor op de slaapkamer. De wandrekken verschillen in materiaal, afmeting en kleur. Door middel van de filters aan de zijkant van het scherm kunt u de keuze voor het kiezen van een wandrek gemakkelijker maken.