Kleur
Maat
TOG waarde
i
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Koeka deken

Koeka deken

Deze dekens zijn afkomstig van het kwaliteitsmerk Koeka. De babydekens zijn gemaakt van 100% katoen en voelen ontzettend zacht aan. Een deken van Koeka kan gebruikt worden voor zowel de wieg als een ledikant. Uiteraard is het deken ook te gebruiken als speelkleed en als woon- of slaapkameraccessoire. De babydekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De gehele collectie Koeka babydekens vindt u hier!

Koeka ledikant deken

Het merk Koeka heeft een mooi assortiment kleine dekens, perfect geschikt voor uw kleine zoon of dochter. De dekens zijn beschikbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. Zo weet u zeker dat er voor elke ledikant een geschikte deken gevonden kan worden. De dekens zijn gemaakt van verschillende materialen zoals katoen, badstof of flanel.

Koeka omslagdeken

Met de producten van het merk Koeka kan ieder kindje heerlijk slapen en spelen. Het assortiment van Koeka is zeer divers met daarin verschillende producten voor kinderen. Zo heeft het merk ook de meest prachtige omslagdekens. Deze dekens zorgen ervoor dat uw kindje goed warm wordt gehouden tijdens het slapen. De kwaliteit van deze omslagdekens is zeer hoog door het beeldige materiaal. Dit zorgt ervoor dat de dekens een langere tijd netjes blijven voor gebruik. De Koeka omslagdekens zorgen voor comfort voor zowel uw en uw kindje.

Koeka deken ledikant

Bent u opzoek naar het perfecte deken voor in het ledikantje van uw kindje? Dan is het merk Koeka perfect voor u. Koeka is een bekend merk als het om kinderproducten gaat. Met hun grote assortiment zorgt het merk er keer op keer voor dat kinderen comfortabel kunnen slapen en spelen. De dekens van Koeka zijn dan ook voorzien van een zeer goede kwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen.