Kleur
Maat Laken
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Koeka ledikantlaken

Koeka ledikantlaken

De fraaie ledikantlakens zijn afkomstig uit de collectie van het Nederlandse kwaliteitsmerk Koeka. De ledikantlakens zijn stuk voor stuk gemaakt van 100% katoen. De soepele stof zorgt ervoor dat het laken jarenlang mee gaat. De ledikantlakens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De meeste ledikantlakens zijn geschikt voor zowel een jongens- als een meisjeskamer.

Koeka wiegdeken

Het merk koeka heeft een assortiment speciaal geschikt om in de ledikant te plaatsen. Deze zachte lakens hebben een mooi dessin en zorgen voor extra comfort voor uw zoon of dochter. Neem een kijkje naar de mooie lakens van het merk Koeka.

Koeka ledikantlaken

De zachte ledikantlakens van het merk Koeka mogen zeker niet ontbreken in de babykamer. Deze lakens zorgen ervoor dat ieder kindje heerlijk kan slapen en goed warm blijft tijdens de koudere dagen. Daarnaast geven de schitterende ledikantlakes van dit merk direct een andere sfeer aan de babykamer door de beeldige kleuren en prints. Door de goede kwaliteit en prachtige materialen blijven de ledikantlakens van Koeka een lange tijd netjes voor gebruik.