Kleur
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd

Koeka speendoekje

Koeka speendoekje

Het prachtige kindermerk Koeka heeft een ruim assortiment aan speendoekjes voor de allerkleinsten. De doekjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen, kleuren en thema's. Door het doekje vast te maken aan de speen zal uw kindje hem niet zo snel kwijt raken. Daarnaast hebben ze altijd iets om mee te spelen en friemelen zodat ze zich snel ontwikkelen. Bekijk de trendy speendoekjes van Koeka snel, ook perfect als cadeau!

Koeka fopspeendoekje

Een fopspeen is natuurlijk onmisbaar voor een pas geboren kindje. Het maakt ze rustig en stil, wat soms erg prettig kan zijn. Om het speentje een beetje op te vrolijken en ook gemakkelijk terug te vinden, maakt zijn de fopspeendoekjes van Koeka. Van bladeren tot fruit en van diertjes tot slangen, ze zijn er in allerlei soorten. De kleuren die Koeka gebruikt zijn modern en zacht, perfect te combineren met de andere producten van het merk. Bekijk welk doekje het beste bij uw style en kindje past.

Speendoekje Koeka

Koeka is een trendy kindermerk met stijlvolle en moderne kinderitems. Ook speendoekjes heeft het merk in overvloed. Het is een onmisbaar item aangezien het voor uw kindje fijn is om mee te spelen en ook nog eens praktisch is, aangezien u de speen een stuk minder snel kwijt raakt. Het is ook nog eens een super cadeau om te geven wanneer u op kraamvisite gaat. Ze zijn er in vele soorten en maten, bekijk welke het beste past bij uw baby!