Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Konges Sløjd Lemon

Konges Sløjd Lemon

De Lemon serie van het Deense merk Konges Sløjd is een vrolijke, zomerse serie waar u en uw kind blij van worden. De serie bevat allerlei handige spullen voor uw kind zoals zwembandjes, lunchboxen en regenkleding. De hele serie heeft een mooie uitstraling door de gele achtergrondkleur met een unieke, vrolijke citroenprint. Met deze Lemon serie kunt u met uw kind gerust op pad, want veiligheid staat hoog in het vaandel bij Konges Sløjd.

Konges Sløjd Citroen

Deens merk Konges Sløjd heeft geheel in eigen, unieke stijl een mooie serie ontwikkeld: de Lemon serie. Deze serie bevat een aantal producten die het gemak van uw kind vergroten. Zo zijn er verschillende zwemspullen te vinden. Ieder product heeft, geheel in de stijl van Konges Sløjd, een vrolijke, gele kleur met een speelse opdruk van citroenen, Uw kind zal met deze serie vrolijk, veilig en comfortabel zijn.

Konges Sløjd Zwemvest Lemon

Dit kwalitatieve zwemvest van Konges Sløjd is een mooie aanvulling op de zwemspullen van uw kindje. Het zwemvest heeft een comfortabele pasvorm, wat ervoor zorgt dat uw kindje met een goed gevoel het water in kan. Het ontwerp is geheel in stijl van de Lemon serie van Konges Sløjd met de prachtige gele achtergrond en een vrolijke opdruk van citroenen. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Konges Sløjd dus u kunt met een gerust gevoel met uw kindje het water in. Of dit nu op vakantie is of tijdens de zwemles.