Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Konges Sløjd onderweg

Konges Sløjd Onderweg

Gaat u op pad of gaat uw kindje naar school toe? Dan is het fijn om op alles voorbereid te zijn. Met de to-go producten van Konges Sløjd kan uw kindje zijn of haar lievelingseten en -drinken gemakkelijk meenemen in een eigen tasje. Er is natuurlijk ook aan u als ouder gedacht, neem maar eens snel een kijkje tussen de collectie en kom erachter hoe Konges Sløjd u kan helpen!

Konges Sløjd rugzak

De waterafstotende rugzakken van Konges Sløjd zorgen ervoor dat uw kindje alles zelf mee kan nemen op pad. De rugzakken zijn enorm licht waardoor hij gemakkelijk te dragen is. Het kleine compartiment aan de voorkant is gemakkelijk te openen door een ritsje. In het grote vak binnenin vindt u een plekje om de naam van uw kind op te schrijven zodat hij of zij deze direct terug kan vinden en drie kleine vakjes om dingen op te bergen. Neem snel een kijkje tussen de ruime collectie rugzakken en vind de perfecte voor uw zoon of dochter.

Konges Sløjd lunchbox

In het assortiment van Konges Sløjd kunt u verschillende lunchboxen vinden om mee te nemen voor onderweg. Zo kan uw kind altijd genieten van een maaltijd op het juiste moment. Ontdek de leuke designs, en bijvoorbeeld de thermosflessen om ook drinken mee te geven en bestel het vandaag nog bij Geboortewinkel.

Konges Sløjd broodtrommel

Een mooie, leuke broodtrommel die ook nog eens lang meegaat: wie wil dat nou niet? Gelukkig heeft Konges Sløjd dit in haar assortiment. Met diverse leuke prints en kleuren, kunt u precies een broodtrommel uitzoeken die bij uw kind past. Bestel de Konges Sløjd broodtrommels bij Geboortewinkel. U kunt zelfs een bijpassende thermosfles erbij bestellen!