Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Konges Sløjd schoenen

Konges Sløjd Schoenen

Alle schoenen van Konges Sløjd zijn ontworpen en geproduceerd met veel aandacht voor detail. Er is een ontwerp voor iedereen en te combineren met vele leuke outfits! Konges biedt thermische laarzen, sandalen, waterschoentjes en babyschoenen. Alle schoenen zijn zeer comfortabel, zodat uw kind de hele dag kan rondspringen. Ontdek de kwaliteit en leuke stijl van dit Deense merk!

Konges Sløjd sandalen

De creatieve ontwerpen van de sandalen van het Deense merk Konges Sløjd zijn perfect voor uw kindje. In de zomer is er niets fijner dan een luchtige schoen. De schoenen zijn ongelooflijk comfortabel, zodat uw kind kan genieten van het warme weer en lekker kan rondrennen. En dat is natuurlijk voor u ook prettig. Ontdek de verschillende sandalen in het assortiment en kies vandaag nog een nieuw paar voor uw kind!

Konges Sløjd waterschoenen

In het assortiment van Konges Sløjd kunt u ook prachtige waterschoenen vinden voor uw kind. De stijlvolle en vrolijke design zijn niet het enige voordeel aan deze schoenen, maar ook de bescherming die de schoenen geven. Zo voorkomen deze schoenen dat uw kind zich bezeerd aan scherpe stenen of heet zand. Daarnaast zijn er ook andere voordelen, zoals de antislipzolen die uitglijden voorkomen. Welke worden het voor uw kleintje?