Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Konges Sløjd Zwemmen

Konges Sløjd Zwemmen

Zwemmen is het leukste wat er is om te doen in de zomer. Met de uitgebreide en vrolijke zwemcollectie van Konges Sløjd kunt u heerlijk genieten aan het zwembad, op het strand of gewoon in uw achtertuin. Of u nu op zoek bent naar een Konges Sløjd badpak, of juist een zwembadje zoekt, in het ruime assortiment is alles terug te vinden! Neem snel een kijkje op de pagina en laat u verrassen door een en al vrolijkheid.

Konges Sløjd Zwemvest

Veiligheid is het allerbelangrijkste. Bij Konges Sløjd hebben ze daarom een speciale zwemvestencollectie ontwikkeld zodat uw kindje zonder zorgen kan spelen bij het water. De zwemvesten sluiten met een rits en blijven goed zitten door de verstelbare band met clip die tussen de benen door gaat. Doordat de zwemvesten zo licht zijn van gewicht belemmert het uw kindje niet tijdens het spelen en zwemmen.

Konges Sløjd Badpak

De badpakjes van Konges Sløjd zijn enorm snoezig om te zien. Het vrolijke kleurgebruik en de toffe patroontjes maken dat er voor iedereen een leuk badpak te vinden is. Ieder design is speciaal ontworpen om comfortabel te zitten en er ook nog eens stijlvol uit te zien. Wist u dat Konges Sløjd zelfs badpakken voor moeders heeft? Zo kunt u matchen met uw dochtertje in het water!

Konges Sløjd Zwemband

De waterpret houdt niet op met Konges Sløjd, zo kunt u ook prachtige zwembanden én zwembandjes vinden. Het verschil? De zwembandjes doet u om uw kinds armen, terwijl de zwemband om de middel van het kind gaat, en zo onder de armen schuift. Urenlang plezier start met de juiste producten!