Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Lodger Producten

Lodger streeft ernaar om het leven van ouders met jonge kinderen makkelijker te maken en geniet wereldwijde bekendheid. Met de grootste zorg worden Lodger producten ontwikkeld en vervaardigd om kinderen optimaal comfort en geborgenheid te bieden, zowel thuis als onderweg. Lodger gebruikt alleen de beste kwaliteit materialen voor haar producten, waardoor ze jarenlang mee gaan. Met behulp van de filter vindt u eenvoudig en snel uw gewenste Lodger product.

Lodger Wikkeldekens

Lodger produceert onder andere handige producten om uw baby veilig en goed te vervoeren. Zo zijn de wikkeldekens van Lodger ideaal om te gebruiken als omslagdoek in de autostoel. De fijne warme en comfortabele wikkeldekens zijn veilig te gebruiken in elke autostoel en zijn extra veilig doordat het gordelslot zichtbaar op de deken ligt.

Lodger Walker

Een van de populairste series van Lodger is Walker. Deze serie bestaat uit verschillende producten, maar voornamelijk de babysloffen van Lodger Walker zijn bijzonder populair. De serie sluit perfect aan bij het merk met producten die het leven van zowel de baby als de ouders prettiger maken!