Lodger Slofjes

De populaire sloffen van het merk Lodger zijn, net als het merk, gericht op gemak voor zowel de ouders als de baby´s. De babysloffen zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat het comfortabel is voor de baby én dat u er lang van kunt genieten. Aan de hand van onze filters kunt u precies de slof vinden die aan al uw wensen voldoet. Als u meer gedetailleerde informatie wilt over een product dan kunt u er op klikken!

Lodger Babyslofjes

De slofjes van Lodger zijn populair onder ouders vanwege een combinatie in kwaliteit en comfort, maar tegelijkertijd ook de modieuze en schattige look die de producten hebben. De babyslofjes van Lodger zijn er in allerlei prijsranges en kleuren, dus bekijk ons assortiment en zoek de slof die bij uw baby past.

Lodger sloffen

Lodger is een merk wat zich richt op het gemak van de ouders met een baby. De sloffen van het merk zijn geschikt voor thuis, maar ook voor onderweg. Aan de hand van de getailleerde productinformatie kunt u bijvoorbeeld letten op materiaal, wat weer essentieel is voor het comfort, de mobiliteit en veiligheid van uw baby's voeten.

Lodger Walker

De populairste serie van Lodger is Walker. De serie bestaat uit modieuze sloffen welke in allerlei kleuren beschikbaar zijn. De combinatie van een leren zool met een katoenen slof zorgt ervoor dat de sloffen voorkomen dat uw kleintje uit kan glijden en tegelijkertijd zijn de sloffen heerlijk warm. Bekijk de producten van deze specifieke serie eens om te kijken of de populariteit ervan ook op u overslaat!