Autostoelaccessoire
Materiaal
Autostoel Groep
i
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Maxi-Cosi Autostoel Accessoire

Er is niets zo gezellig als met het gehele gezin op pad gaan, naar de Efteling, op bezoek bij opa en oma of een weekje op vakantie. Natuurlijk moet iedereen comfortabel en gemakkelijk mee in de auto kunnen. Met de vele verschillende en praktische auto accessoires van Maxi-Cosi kunnen ook de kleinste, zonder zorgen, mee in de auto, in welke omstandigheden dan ook. Hou uw kindje goed in de gaten met een seat mirror en zorg dat ze geen koude voeten hebben met een voetenzak. Wat mist u nog?

Familyfix

Een van de meest populaire auto accessoires van Maxi-Cosi is de FamilyFix. Met deze installatie klikt u gemakkelijk de CabrioFix of Pearl in uw auto en zit u binnen no-time op de weg. Het systeem is geschikt voor verschillende stoeltjes en kan dus vanaf de geboorte tot wel 4 jaar mee. Het is een eenvoudig kliksysteem met een installatie signaal zodat de instalatie altijd stevig bevestigd is. Daarnaast zijn er 5 verschillende zit- en slaapstanden die u gemakkelijk ingesteld. Bekijk alle opties snel op Geboortewinkel!

Maxi Cosi Cabriofix

Met de Maxi Cosi CabrioFix kunt u uw kindje van de geboorte tot 12 maanden, van 45 tot 75 cm, veilig vervoeren in de auto. Het stoeltje is uitgerust met vele handigheidjes die de veiligheid en het gemakkelijkheid in gebruik bevorderen. Zoals de Side Protection Systeem die de zijkanten goed beschermd, het extra comfortabele hoofdkussentje en de mogelijkheid om hem op alle kinderwagens te bevestigen. Met de EasyFix bevestigd u de Maxi Cosi CabrioFix veilig in de auto. Zo kunt u overal veilig naar toe met uw kindje.