Selecteer op
Type Dekbed  
  1. 4 Seizoenen (1)
  2. All Year Dekbed (1)
Maat  
  1. 60 x 80 cm (1)
  2. 100 x 135 cm (2)
  3. 120 x 150 cm (1)
Warmte Klasse  

Warmte Klasse
De warmte klasse zegt iets over hoe warm een dekbed is, van klasse 1 (de warmste klasse) tot klasse 4 (de minst warme klasse). Wanneer u het snel koud heeft in bed of slaapt in een koude slaapkamer, dan zijn dekbedden in de warmteklassen 1 en 2 zeer geschikt voor u. Bent u een warme slaper en houdt u niet van een warm dekbed? Kies dan voor warmteklasse 3 of 4.

  1. Klasse 1 (1)
  2. Klasse 2 (1)
Prijs  
TOON RESULTATEN (2)
Klantenservice

Baby dekbed

Baby dekbedden zijn verkrijgbaar maar raden wij eigenlijk pas aan voor kinderen vanaf 2 jaar. Bij jongere baby's moet er namelijk erg goed op worden gelet dat uw kindje het niet te warm krijgt of kan stikken als het verkeerd onder het dekbed terecht komt. Daarom raden wij voor jonge baby's aan om onder een lakentje en dekentje te slapen in plaatst van een dekbed. Bij oudere kinderen vanaf 2 jaar is een dekbed juist wel perfect want het geeft dan heerlijke warmte en comfort.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Er komen geen producten overeen met de selectie.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Ledikant Dekbed

Bovenstaande dekbedden zijn verkrijgbaar in de ledikantmaat van 100x135cm waardoor ze perfect in uw babybedje passen. Er zijn verschillende ledikant dekbedden van verschillende merken. Het grootste verschil wordt bepaald door het materiaal waar het dekbed mee gevuld is. Zo zijn er babydekbedjes die gevuld zijn met katoen, met wol en met een synthetisch vezel welke allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Klik op het betreffende product voor meer informatie en om direct uw ledikant dekbed online te bestellen.


Ledikant dekbedovertrek

De ledikanten dekbedovertrekken van Geboortewinkel zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat u lang kunt genieten van de producten. Naast de standaardmaat van 100x135cm zijn er ook andere maten beschikbaar, zodat u nog meer keus heeft voor het gemak van uw baby.


Dekbed baby

De dekbedden die wij aanbieden zijn er in verschillende prijzen en van verschillende merken zodat het kan voldoen aan uw wensen. Voor de baby's raden wij het gebruik van een dekbed af, maar voor kinderen vanaf twee jaar is het ideaal om te gebruiken.