Materiaal
Kleur
Maat
Merk
TOG waarde
i
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Dekens

Ledikantdekentjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een ledikantdeken wordt ookwel babydeken genoemd. Een ledikantdeken heeft standaard een afmeting van 100x150 cm terwijl een wiegdeken een afmeting van 75x100 cm heeft. U kunt de filter gebruiken om op maat, kleur of merk te selecteren zodat u de babydekens te zien krijgt die aan uw eisen voldoen.

Deken Ledikant

Een deken voor een ledikant is dikker van stof dan een ledikantlaken en daardoor ideaal voor de koudere dagen. Uw kind is immers meer vatbaar dan u voor de temperatuur van buitenaf. Zorg er daarom voor dat u gedurende het jaar zowel een ledikantdeken als een ledikantlaken heeft om uw kind van goed beddengoed te voorzien.

Deken babybed

Een babydeken is een ander woord voor een ledikant deken, aangezien uw baby in een ledikant slaapt. Bij Geboortewinkel vinden wij het belangrijk om zowel de ouders als de baby tevreden te stellen en om deze reden verkopen wij enkel producten die wij zelf ook zouden gebruiken voor ons kind. Voor een kleiner formaat verwijzen wij u door naar de wiegdekens.

Ledikantdeken winter

Tijdens de koudere winterdagen is het belangrijk om uw kindje in te stoppen onder een heerlijk warm deken. Op Geboortewinkel helpen wij u graag het perfecte deken voor uw kinderkamer te vinden. De dekens zijn ieder voorzien van een hoge kwaliteit en voldoen aan alle verwachtingen. Daarnaast zijn de ledikantdekens verkrijgbaar van diverse merken, zoals Jollein en Koeka. Voor welk ledikantdeken kiest u?