Beste babyslaapzak

Waar moet u rekening mee houden?Zorg ervoor dat de babyslaapzak goed past. De baby mag niet de gelegenheid krijgen om in de slaapzak te kruipen, dus het is belangrijk dat de armgaten en de halsopening niet te groot zijn.

Het is het beste om een babyslaapzak te gebruiken waarbij het stiksel gemaakt is van katoen. Nylon stiksel kan namelijk de vingers van uw kindje afknellen, wanneer dit loslaat.

Gebruik een babyslaapzak met ritssluiting. Een babyslaapzak met knopen kan opengaan waardoor de halsopening wordt vergroot en uw kindje eenvoudig in de slaapzak kan kruipen. Het is het verstandigst om te kiezen voor een slaapzak met ritssluiting bij de onderbeentjes.

Wanneer u gebruik maakt van een gewatteerde slaapzak is het niet nodig om ander beddengoed te gebruiken. Bij een dunne slaapzak kunt u de babyslaapzak in combinatie met een lakentje of dunne deken gebruiken. Het bedje moet dan wel stevig en kort opgemaakt worden, want door een laken kort op te maken wordt het lastiger voor uw kind om te draaien.

Combineer een slaapzak nooit met een dekbed. Dit is veel te warm en uw kindje kan hierdoor oververhit raken.

Gebruik nooit een slaapzakriem of andere riem om uw kind vast te leggen. Dit is gevaarlijk omdat het de adem kan beperken.


Populaire merken

Jollein heeft zich in de loop van der jaren op de kaart weten te zetten als een bekende speler op het gebied van babykamertextiel- en accessoires. Het merk brengt jaarlijks een nieuwe collectie babyspullen op de markt. De producten van Jollein zijn van hip, trendy, functioneel en bovendien van hoogwaardige kwaliteit.

Lodger helpt u als kersverse ouder een eindje op weg door producten te ontwerpen die stijlvol en functioneel zijn. Doordat ze goed letten op gebruikscomfort kunnen u en uw kindje er optimaal van genieten. Door gebruik te maken van leuke kleuren, vrolijke designs en schattige toepassingen zijn de producten van Lodger altijd een toevoeging aan uw babykamer.


Een greep uit het assortiment:
-