Selecteer op
Klantenservice

Ledikantdeken

Ledikantdekentjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Een ledikantdeken wordt ookwel babydeken genoemd. Een ledikantdeken heeft standaard een afmeting van 100x150 cm terwijl een wiegdeken een afmeting van 75x100 cm heeft. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om op maat, kleur of merk te selecteren zodat u de babydekens te zien krijgt die aan uw eisen voldoen.

37 artikelen 1 - 37 van 37

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Babydeken Jollein Zwart

Babydeken Jollein Zwart

€ 32,50

€ 26,95

Babydeken Zwart Katoen Jollein

Babydeken Zwart Katoen Jollein

€ 18,95

€ 16,95

37 artikelen 1 - 37 van 37

Deken Ledikant

Een deken voor een ledikant is dikker van stof dan een ledikantlaken en daardoor ideaal voor de koudere dagen. Uw kind is immers meer vatbaar dan u voor de temperatuur van buitenaf. Zorg er daarom voor dat u gedurende het jaar zowel een ledikantdeken als een ledikantlaken heeft om uw kind van goed beddengoed te voorzien.


Dekentje ledikant

De ledikant dekentjes zijn gemaakt voor warmte voor uw baby in zijn of haar ledikant. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat u deze producten lang kunt gebruiken en ze prettig zijn voor uw baby. Aan de hand van de filters kunt u kiezen welke deken voldoet aan al uw wensen. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en merken.


Deken baby

Een babydeken is een ander woord voor een ledikant deken, aangezien uw baby in een ledikant slaapt. Bij Geboortewinkel vinden wij het belangrijk om zowel de ouders als de baby tevreden te stellen en om deze reden verkopen wij enkel producten die wij zelf ook zouden gebruiken voor ons kind. Voor een kleiner formaat verwijzen wij u door naar de wiegdekens.