Selecteer op
Klantenservice

Slapen

Geboortewinkel heeft een prachtig assortiment voor de babykamer. In de categorie slapen vindt u complete babybedjes en wiegjes maar ook verschillende accessoires zoals een kruik. Daarnaast bestaat het assortiment uit een brede collectie baby beddengoed zoals ledikant lakens, baby slaapzakken, ledikantdekens en klamboes. U kunt de filter aan de linkerkant van de pagina gebruiken om op type product, merk of prijs te selecteren zodat u alleen die producten te zien krijgt waar u interesse in heeft.

638 artikelen 161 - 240 van 638

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Babydeken Jollein Coral Pink

Babydeken Jollein Coral Pink

€ 32,50

€ 26,95

Boxkleed Jollein Sweet Bunny Blue

Boxkleed Jollein Sweet Bunny Blue

€ 34,95

€ 28,95

638 artikelen 161 - 240 van 638

Babykamer

Zoals u hierboven kunt zien heeft Geboortewinkel vrijwel alles voor de babykamer in het assortiment. Naast de standaardartikelen zoals bedjes en lakens kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld babykamer lampen of inbaker- en wikkeldekens. Klik op bovenstaande artikelen voor meer informatie en om deze direct in onze webwinkel te bestellen.


Babykamer accessoires

Op Geboortewinkel staan allerlei accessoires voor de babykamer. Aan de hand van de filters kunt u kiezen uit lampen voor op de babykamer, zoals wandlampen, hanglampen of nachtlampen. Verder kunt u ook denken aan accessoires zoals klamboes, babyfoons, kruiken en muurstickers.