Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Cybex producten

Alle Cybex producten

Voor het vervoer van uw kind zijn veiligheid en gebruiksgemak twee van de belangrijkste aspecten. Cybex produceert autostoeltjes en kinderwagens met inachtneming van de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en functionaliteit. In de loop der jaren is Cybex met diverse innovatie oplossing voor alledaagse problemen met het vervoer van kinderen gekomen. De autostoeltjes en kinderwagens van Cybex voldoen allemaal aan de hoogste EU-veiligheidseisen en vergoten de veiligheid van uw kind aanzienlijk. In ons Cybex assortiment treft u ISOFIX-autostoeltjes en modellen voor gordelbevestiging aan, voor kinderen van diverse leeftijdsgroepen en gewichtsklassen. Hierdoor heeft Geboortewinkel een passende keuze die bij de levensstijl van u en uw kind past. Wilt u meer weten over dit prachtige merk? Lees dan verder op onze adviespagina!

Cybex Cot S

Als u uw baby veilig mee wilt nemen in de auto, is een goede reiswieg van belang. Deze kunt u bijvoorbeeld vinden op Geboortewinkel bij Cybex. De Cot S is een comfortabele reiswieg voor de eerste maanden van het leven van uw kleintje. Op de pagina ven de Cybex Cot S kunt u ook de bijbehorende adapter vinden. De Cot S is gemakkelijk in gebruik én veilig. Bekijk de Cybex Cot S pagina voor meer informatie en om er een uit te zoeken!

Cybex sale

Op de sale pagina van Cybex vindt u een deel van het assortiment met een korting. De items van Cybex zijn praktisch en hebben een stijlvol design. Daarnaast staat het merk voor kwaliteit, en veiligheid. Neem dus snel een kijkje in de sale!