Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Konges Sløjd

Alle Konges Sløjd

Konges Sløjd is een Deens creatief merk. Ze maken allerlei leuke spulletjes voor kinderen en wil met haar producten een ode brengen aan het gevarieerde, perfect imperfecte en wilde leven met kinderen. Hiervoor maken ze gebruik van unieke kleurenpalet en kenmerkende prints waarbij ze een vleugje humoristische esthetiek toevoegen. Ze kiezen voor het produceren op een milieuvriendelijke manier zodat alles lang mee zal gaan en het generaties doorgegeven kan worden. De producten zijn gemaakt voor schattige, knuffelige pasgeborenen tot avontuurlijke peuters en nieuwsgierige kinderen. Bij Konges Sløjd geloven ze dat het leven met kinderen vaak chaotisch kan zijn, maar omarmen ze juist deze momenten met ups en downs en proberen ze door middel van de verschillende collecties eenvoud in het leven te brengen.

Konges Sløjd zwemband

Bij Konges Sløjd vindt u de schattigste artikelen voor uw pasgeborenen tot avontuurlijke en nieuwschierige peuters. In de collectie vindt u ook badartikelen zoals zwemkleding, zwemvesten, zwembadjes en zwembanden. Alles is voorzien van een uniek design waar een vleugje humor aan is toegevoegd. Het leven met kinderen is vaak chaotisch en dat weten ze bij Konges Sløjd maar al te goed. Door middel van de producten zorgen ze ervoor dat u zich kunt concentreren op plezier maken en fijne herinneringen maken. Doordat de producten gemaakt zijn met oog op een verbeterd milieu zullen ze lang mee gaan.

Konges Sløjd Lemon

Een vrolijke collectie van Konges Sløjd is de Lemon collectie. Deze serie bevat van zwembanden tot jassen en van lunchboxen tot speelkoffertjes. Alle producten hebben een neutrale achtergrond met een leuke opdruk van citroentjes. Hierdoor kan uw kind met deze collectie er stijlvol én vrolijk gekleed bijlopen.

Konges Sløjd Dino

De Dino collectie van Konges Sløjd is erg leuk voor de kleintjes. Of u nu op zoek bent naar een schattige dino zwemband of stoere snowboots voor uw kind, de Dino serie heeft het. De serie wordt gekenmerkt door de groene kleur en doordat soms ook dinosaurussen als opdruk worden gebruikt.

Konges Sløjd Cherry

Met de prachtige Cherry serie van Konges Sløjd kan uw kind er extra leuk uitzien. De Cherry collectie bevat diverse producten: jassen, schoenen, oakjes lunchboxen, waterschoenen, zwembanden, zwembandjes en zwemgordels. Alles in deze serie van Konges Sløjd heeft ofwel een kersenrode kleur, ofwel een beige kleur met kersen als opdruk. Dit maakt de collectie lekker vrolijk en stijlvol.

Konges Sløjd sale

Haal de beste kwaliteit voor uw kind in huis met de producten van Konges Sløjd. En hoe fijn is het als deze topproducten nu te koop zijn voor minder? Op de salepagina vindt u alles van het Scandinavische merk dat nu in de sale is. Zoek en bestel uw favoriete Konges Sløjd producten vandaag nog bij Geboortewinkel!