Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Konges Sløjd Kleding & accessoires

Konges Sløjd Kleding & accessoires

Konges Sløjd ontwerpt schattige kinderkleding met een Scandinavisch design. Het label produceert kleding en accessoires die kinderen plezier brengen en voldoen aan de esthetische eisen van ouders. Het merk richt zich niet alleen op schattige stoffen, maar vooral op milieuvriendelijke materialen, zodat alle producten kunnen worden doorgegeven aan jongere broertjes en zusjes en de volgende generatie.

Konges Sløjd Jas

Met een van de jassen van Konges Sløjd loopt uw kindje er warm en stijlvol bij. De jasjes hebben een prachtige stof welke van zeer hoogstaande kwaliteit gemaakt is, hierdoor gaat de jas lang mee. Door de leuke en verschillende printjes is er voor iedereen een leuke jas te vinden in de collectie. Heeft u er al eentje gevonden voor uw kindje?

Konges Sløjd Winterjas

Met de winterjassen van Konges Sløjd blijft uw kind heerlijk warm, ook in de koudste temperaturen. De jassen van dit Deense merk zijn gemaakt van hoogwaardige stof waardoor ze seizoenen lang mee kunnen gaan. Het Deense merk creërt veel ludieke dessins met ludieke prints. Zo kan uw kind er vrolijk gekleed én warm bijlopen in de koude seizoenen.

Konges Sløjd wanten

Met de leuke wanten van Konges Sløjd blijft uw kind warm en kunnen ze gewoon heerlijk spelen. Konges Sløjd staat bekend om haar ludieke maar toch stijlvolle designs, en de wanten zijn hier zeker geen uitzondering op. De wanten hebben haakjes zodat uw kind ze niet snel kwijtraakt tijdens het spelen.