Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Konges Sløjd Kleding & accessoires

Konges Sløjd Kleding & accessoires

Konges Sløjd ontwerpt schattige kinderkleding met een Scandinavisch design. Het label produceert kleding en accessoires die kinderen plezier brengen en voldoen aan de esthetische eisen van ouders. Het merk richt zich niet alleen op schattige stoffen, maar vooral op milieuvriendelijke materialen, zodat alle producten kunnen worden doorgegeven aan jongere broertjes en zusjes en de volgende generatie.

Konges Sløjd Jas

Met een van de jassen van Konges Sløjd loopt uw kindje er warm en stijlvol bij. De jasjes hebben een prachtige stof welke van zeer hoogstaande kwaliteit gemaakt is, hierdoor gaat de jas lang mee. Door de leuke en verschillende printjes is er voor iedereen een leuke jas te vinden in de collectie. Heeft u er al eentje gevonden voor uw kindje?

Konges Sløjd wanten

Met de leuke wanten van Konges Sløjd blijft uw kind warm en kunnen ze gewoon heerlijk spelen. Konges Sløjd staat bekend om haar ludieke maar toch stijlvolle designs, en de wanten zijn hier zeker geen uitzondering op. De wanten hebben haakjes zodat uw kind ze niet snel kwijtraakt tijdens het spelen.

Konges Sløjd onesie

In het assortiment van Konges Sløjd kunt u verschillende onesies voor kinderen vinden door in de filter te kijken naar de babypakjes. Deze zijn praktisch, omdat ze makkelijk zijn om aan te trekken, maar bovenal zien ze er enorm leuk uit. Dit maakt de onesie van Konges Sløjd ook heel leuk om te geven!