Materiaal
Kleur
Maat
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Konges Sløjd Jas

Konges Sløjd Jas

Het Deense merk Konges Sløjd biedt alles aan om het leven van en met kinderen makkelijker te maken. Zo zorgen ze ook dat kinderen heerlijk warm blijven in ieder seizoen met jassen van goede kwaliteit met speelse prints en ludieke kleuren. Konges Sløjd wil dat kinderen zich altijd comfortabel en veilig voelen, of het nu regent of dat de zon schijnt. De jassen zijn zo gemaakt dat ze generaties mee kunnen gaan en zijn duurzaam geproduceerd.

Konges Sløjd Juno Bomber

Deze bomberjas heeft een stijlvolle, tijdloze kleur met een vrolijke bedrukking op de borst en rug. De jas is waterafstotend, winddicht en daardoor heerlijk warm. Konges Sløjd zorgt ervoor dat uw kind comfortabel en veilig is in dit stijlvolle bomber jack. Door de hoogwaardige materialen gaat de jas lang mee, waardoor uw kind er nog lang van kan genieten. De Juno bomberjas heeft de OEKO-TEX Standaard 100 certificering waardoor veiligheid voor uw kind gegarandeerd is.

Konges Sløjd Winterjas

Uw kleintjes blijven deze en komende winters warm met de winterjassen van Konges Sløjd. De winterjassen zijn milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd waardoor ze lang meegaan. Konges Sløjd kenmerkt zich door het gebruik van unieke prints en kenmerkende kleuren. Comfort en veiligheid voor uw kind staan voorop bij Konges Sløjd. Met de winterjassen van Konges Sløjd loopt uw kind er vrolijk gekleed, comfortabel en vooral warm bij!