Alles over Maxi-Cosi

Over Maxi-Cosi

Geschiedenis van Maxi-cosi

Maxi-Cosi is in 1984 in Nederland ontstaan. Reizen met de auto of op een andere manier was toen nog niet erg veilig voor kinderen. Er waren des tijds ook maar weinig accessoires om veilig te kunnen reizen. Daarom ontwikkelde Maxi-Cosi het eerste autostoeltje voor baby's en kinderen.

Maxi-Cosi heeft in de loop der jaren steeds meer autostoeltjes voor baby's gemaakt op een innovatieve manier. Het merk behoort nu tot de Dorel Juvenile-groep, die bijzondere aandacht besteedt aan het ontwerpen en ontwikkelen van steeds meer innovatieve producten.

De Maxi-Cosi autostoeltjes zijn gekozen om meer dan 50 miljoen baby's rechtstreeks uit de kraamafdeling te vervoeren in meer dan 100 landen over de hele wereld. Het merk is zelfs marktleider op het gebied van innovatieve autostoelen en niet te vergeten veiligheid.Producten van Maxi-Cosi
-

Maxi-cosi kinderwagen


Maxi-cosi kinderwagen

Maxi-Cosi kinderwagens zijn ideaal voor wandelingen met uw kindje. Of u nu in de stad of op het platteland woont, u zal de perfecte kinderwagen vinden die bij u past. Kinderwagens van Maxi-cosi zijn geschikt voor stadswegen maar ook voor landelijke wegen. De Kinderwagens zijn heel gemakkelijk mee te nemen, ze zijn snel op te vouwen en zijn erg licht.

Voor extra comfort tijdens het wandelen kunt u de Maxi-cosi luiertassen gebruiken. Maxi-Cosi luiertassen hebben een zeer grote opbergcapaciteit zodat u alles wat u nodig heeft voor uw baby mee kunt nemen. De luiertassen worden ook verkocht met een verschoningsmatje.Maxi-cosi kinderstoel

Om met het hele gezin rond een tafel te eten, kunt u kiezen voor een kinderstoel van Maxi-Cosi. Uw kind is dan al van jongs af aan gewend om met het hele gezin aan tafel te zitten. Maxi-Cosi kinderstoelen zijn verstelbaar voor ieder kind en daarnaast multifunctioneel.

Maxi-cosi kinderstoelen kunnen jarenlang worden gebruikt. De stoelen kunnen daarnaast verschillend worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een krukje of stoelverhoger.