Leeftijd
i
Verstelbare gordel
i
Verstelbare hoofdsteun
i
Autostoel Groep
i
Gewicht kind
Kleur
Lengte Kind
Serie
Verwijderbare bekleding
i
Draaibaar
i
Slaapstand
i
Verstelbare rugleuning
i
Prijs
Levertijd
Korting

Maxi-Cosi Autostoel

Al tientallen jaren lang is een Maxi-Cosi autostoel niet weg te denken uit het straatbeeld. De naam Maxi-Cosi wordt dan ook gebruikt in plaats van autostoel. Met een Maxi-Cosi autostoel bent u verzekerd van een veilige rit voor uw kleine. Naast dat de autostoeltjes zeer veilig zijn, staan ze ook bekend om hun comfort. De stoelen worden getest in het test centrum en voorzien in de wensen en behoeften van ontzettend veel jonge gezinnen. Wilt u graag meer informatie over dit schitterende merk? Lees dan gerust verder op de adviespagina!

Maxi-Cosi in auto

Met de autostoeltjes van Maxi Cosi kunt u met uw kind op een comfortabele manier de wereld ontdekken. Bij het toonaangevende merk Maxi-Cosi kunt u kiezen uit veel verschillende soorten autostoeltjes. Eenmaal gekozen voor een autostoel is het zaak om deze veilig in de auto te installeren. Vanuit Maxi-Cosi wordt aangeraden om de autostoel op de achterbank te plaatsen. Bij voorkeur in het midden van de auto. Zodra de installatie voltooid is kunnen alle passagiers heerlijk genieten van hun reis zonder zorgen! De autostoeltjes van Maxi Cosi voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zorgen voor optimale bescherming. Naast bescherming zijn de autostoeltjes van Maxi Cosi ook zeer stijlvol en zijn de kinderwagens gemaakt van hoogwaardige materialen. De autostoeltjes van Maxi Cosi zijn innovatief en en het merk biedt voor elke behoefte een passende oplossing.

Maxi-Cosi Rodifix

De Maxi Cosi RodiFix is een gemakkelijk stoeltje wat geschikt is voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar oud. Hij groeit mee met uw kindje waardoor hij lang mee gaat. Daarnaast is hij snel en gemakkelijk te bevestigen met het unieke gordel-geleidersysteem. Extra hoofdbescherming zorgt ervoor dat uw kindje altijd veilig in de auto zit. Als kers op de taart is het stoeltje uitgerust met een ISOFIX installatie. De Maxi Cosi RodiFix is de perfecte stoel voor ieder kindje!

Maxi-Cosi Rodi

De Maxi Cosi Rodi is een lichtgewicht kinderstoeltje wat geschikt is voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar. Als ouder wilt u uw kindje natuurlijk veilig in de auto hebben zitten. De Rodi biedt deze veiligheid en comfort, hoe lang de reis ook duurt. Met het Side Protection Systeem wordt het hoofd goed beschermd, onderrug en heupen. Daarnaast groeit het de Maxi Cosi Rodi mee met de lengte van uw kindje. Eenvoudig van de ene in de andere auto te verplaatsen en gemakkelijk in gebruik.