Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Jollein producten

Alle Jollein producten

Jollein is een merk dat valt onder Smits Assen B.V. dat in 1973 is opgericht. Deze onderneming is een zeer bekende producent op het gebied van babykamertextiel- en accessoires. Ieder jaar wordt er een nieuwe collectie op de markt gebracht waarbij is gekeken naar hippe, trendy dessins van dat moment. Niet alleen wordt er naar het ontwerp gekeken, uiteraard speelt de praktische inzetbaarheid van de artikelen een nog grotere rol in het samenstellen van de nieuwe collectie. De jaarlijkse nieuwe collectie dient als aanvulling van het standaard assortiment. Bij het gehele proces wordt er door Smits Assen B.V. maatschappelijk verantwoord ondernomen, er wordt een balans gezocht tussen people, planet en profit. Met name willen zij voorkomen dat de producten onder slechte arbeidsomstandigheden worden geproduceerd. GeboorteWinkel.nl heeft onder andere Jollein babydekens, Jollein babyslaapzakken en Jollein boxkleden voor uw kind.

Boxzak Jollein

Een box raakt al snel vol met kleine speeltjes of knuffels voor uw baby. Een boxzak van Jollein is de ideale oplossing hiervoor. Een boxzak is namelijk een kleine zak die u aan de box kunt hangen waar u allerlei spulletjes in op kan bergen. Denk hierbij aan de knuffeltjes en speeltjes zodat uw baby in een box ligt die niet al te vol ligt en waardoor er genoeg ruimte is voor uw baby om vrij te bewegen. Smits Assen B.V. is opgericht in 1973 en is het moederbedrijf van het merk Jollein. Dit merk richt zich met name op de productie van babykamertextiel- en accessoires. Naast de praktische inzetbaarheid van de producten heeft Jollein ook gedacht aan hippe en trendy

Jollein fauteuil

Het merk Jollein heeft de meest prachtige producten voor baby's en kinderen. Met de producten van Jollein fleurt u de kinderkamer volledig op. Het merk heeft schitterende fauteuils die goed staan in iedere ruimte. Deze fauteuils zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Daarnaast is de kwaliteit van deze stoelen ook hoog. Met een mooie fauteuil van Jollein haalt u de sfeer in huis.

Jollein speendoekje

Jollein is al jaren actief in het ontwerpen van babykamertextiel- en accessoires. Hieronder vallen onder andere de speendoekjes. Een speendoekje van Jollein is het perfecte voorbeeld waarbij is gekeken naar zowel de pracktische inzetbaarheid als het design. Deze speendoekjes zijn heerlijk en een echt knuffeltje voor uw baby. Het speendoekje is naast een knuffeltje ook nog makkelijk te bevestigen aan de speen waardoor u de speen makkelijk terug vindt als deze valt. Het doekje is kind vriendelijk! De speendoekjes op Geboortewinkel zijn beschikbaar in verschillende vormen en dieren. Welk doekje wordt de favoriet van uw baby?

Jollein sale

Al ruim vijftig jaar maakt Jollein de leukste producten voor de eerste momenten van u als gezin, het eerste badje, het eerste glimlachje en het eerste stapje. Met de leukste items en printjes zullen deze momenten zeker niet vergeten worden. De items van Jollein zijn veilig, van hoge kwaliteit en maken de eerste periode als gezin net wat gemakkelijker. Momenteel vindt u op de salepagina alles voor uw kleintje voor een kleiner prijsje.