Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle producten

Alle producten

Jollein is een merk dat valt onder Smits Assen B.V. dat in 1973 is opgericht. Deze onderneming is een zeer bekende producent op het gebied van babykamertextiel- en accessoires. Ieder jaar wordt er een nieuwe collectie op de markt gebracht waarbij is gekeken naar hippe, trendy dessins van dat moment. Niet alleen wordt er naar het ontwerp gekeken, uiteraard speelt de praktische inzetbaarheid van de artikelen een nog grotere rol in het samenstellen van de nieuwe collectie. De jaarlijkse nieuwe collectie dient als aanvulling van het standaard assortiment. Bij het gehele proces wordt er door Smits Assen B.V. maatschappelijk verantwoord ondernomen, er wordt een balans gezocht tussen people, planet en profit. Met name willen zij voorkomen dat de producten onder slechte arbeidsomstandigheden worden geproduceerd. GeboorteWinkel.nl heeft onder andere Jollein Babydekens, Jollein Babyslaapzakken en Jollein Boxkleden voor uw kind.

Jollein stoelverkleiner

Smits Assen B.V. is opgericht in 1973 en is het moederbedrijf van het merk Jollein. Dit merk richt zich met name op de productie van babykamertextiel- en accessoires. Naast de praktische inzetbaarheid van de producten heeft Jollein ook ook voor hippe en trendy dessins. Zo zijn de stoelverkleiners van dit merk beeldig. De kwaliteit van deze verkleiners is zeer goed, zodat uw kindje altijd goed zit.

Jollein fauteuil

Het merk Jollein heeft de meest prachtige producten voor baby's en kinderen. Met de producten van Jollein fleurt u de kinderkamer volledig op. Het merk heeft schitterende fauteuils die goed staan in iedere ruimte. Deze fauteuils zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Daarnaast is de kwaliteit van deze stoelen ook hoog. Met een mooie fauteuil van Jollein haalt u de sfeer in huis.